Loading...

Čajevi

Fini čajevi za svako doba dana! Uživajte u okusima i mirisima Arabesca čajeva, savršenim napitcima za svako godišnje doba. Kamilica, zeleni čaj, šipak s cvijetom hibiskusa ili menta: na Vama je da samo odaberete!

Arabesca čajevi... Jer priroda je darežljiva!

Kamilica 20 x 1g

Neizostavna u svakoj bakinoj kućnoj ljekarni, generacijama provjerena za olakšavanje probavnih tegoba i blago smirenje. Najčešća diljem Europe i Azije, raste na osunčanim mjestima, a beru se mlade cvjetne glavice, ubrane za najvrućih ljetnih dana kad je sadržaj ljekovitog eteričnog ulja najjači.Blagog i prepoznatljivog okusa. Generacijama omiljena, provjereno fina.

Zeleni čaj 20 x 1,75g

Sve blagotvorne osobine zelenog čaja odavno su poznate... Točnije, već 5000 godina! Kao i crni i bijeli, zeleni se čaj dobiva od biljke Camelia sinensis rasprostranjene Dalikim istokom, no u slučaju zelenog čaja koriste se nefermentirani listići koji pružaju nježniji okus. Zeleni čaj prepun je snažnog antioksidanta ECGC za zdravlje i dugovječnost, a pomaže i pri mršavljenju. Tisućljetna mudrost prirode.

Šipak 20 x 3g

Šipak je, ukoliko niste znali, plod divlje ruže koja raste najviše na cijelom europskom kontinentu. Ovaj plod daje već tradicionalno prepoznat čaj savršen kod prehlade, zbog iznimnog bogatstva vitaminom C. U hladne zimske dane pruža posebno fin okus u kombinaciji s medom ili limunom. Uzima se za bolje stanje ali i uživanje.

Menta 20 x 1,5g

Čaj koji jednake svoje draži okusa rasprostire i kao topao i kao rashlađen napitak. Podrijetlom s Dalekog istoka, a u Europu dovezena u 17.stoljeću, ova velikodušna biljka daje najviše mentola kada se bere prije same cvatnje. Blagotvorna za probavu, jednako grije i osvježava. Osvježavajuće zavodljiva, savršena za svaku prigodu.

Čaj šumsko voće
Zeleni čaj
Čaj jagoda vanilija
Čaj kamilica
Čaj šipak
Čaj menta